Hamzaoğluna sualler ?

2015-03-15 12:49:19

   Renktaşlarım bu yazıda Hamza Hoca'ya, webaslan okurları nezdinde yöneltilmiş sorular bulacaksınız.Bu sorular aynı zamanda futbol takımının sahadaki temel problemlerini içerdiğinden, doğruların üzerinde mutabık kalabilmek adına fikirlerinizi bekliyor olacağım.

1-) Defansın solunda (sol bek) oynayan futbolcunun ana görevi nedir ? Savunma dürtüleri ve alışkanlığı olmayan bir futbolcudan başarılı defans yapması beklenebilir mi ? Daha da önemlisi bir takımın iki bekinin birden boyunun 170 cm altında olması arka direk ortalarına davetiye çıkarmaz mı?

2-) Bir santrafordan beklenen en önemli 3 niteliğin sıralanmasını istesem, bunlar arasında deli gibi koşmak yer alır mı ? top tutamayan forvet, tek forvet oynar mı? Pandev'in sözleşmesinin uzatılma maddesinin aktifleşmesine 15 maç varken neden oyuna sonradan dahi olsa alınmaz ?

3-) Dzemaili kendi mevkisinde dahi tartışmalı bir performans gösterirken, hayatında hiç oynamadığı sol açığa neden alınır ?

4-) Galatasaray skor üstünlüğünü bulduğunda bunu arttırmaya mı yoksa korumaya mı çalışmalıdır ? Akhisar Belediyespor ile Galatasaray Spor Klubü arasında mentalite olarak bir fark olması gerekmez mi?

5-) Bruma neden Terim ve Mancini dönemindeki etkiliğinden fersah fersah uzaktadır? Kendisine mental olarak yardımcı olunuyor mu ? (hadi aslanım sen yaparsın gibi gaz vermelerden bahsetmiyorum)

6-) SON OLARAK Kadıköydeki maçta 60 dakika kapanarak oynayıp, adeta rakibe teslim olmamızın suçunu da üstlenir mi ? Sezon sonu görevinden istifa eder mi ? İsmail Kartal gibi bir adamın dahi takımını şampiyonluğa oynattığı bu kalitesiz ligde, hiç oyuncu değişikliği yapmasa dahi birçok maçı alabileceğinin farkında mı ?

Benim nacizane görüşüm aslında maça müdahale etmesine izin verilmez ise iyi hoca :) yani görünüşü, kılığı falan iyi işte..

Yazan: nietzsche06
www.WEBASLAN.com