Ünal Aysal'ın Sol Bek Yemini

2014-01-09 22:22:52

Değerli renkdaşlar !

Fazla uzatmadan bu konuda gerek webaslan, gerekse sosyal paylaşım sitelerine Galatasaray taraftarı olarak sol bek isteğimizi yazalım istiyorum. Yoksa, Hakan Balta'ya 10 sene daha muhtaç olacağız gibi gözüküyor.

Galatasaray'ın Ergün ve Hakan Ünsal'dan sonra doğru dürüst bir sol bek bulamaması kadar acı bir gerçek olamaz herhalde...

Carlinhos ile başlayan maceramız, Kolarov ile devam etti ve Alex Telles ile son buldu.

Galatasaray'ın menfaatlerinden bahseden yönetim, ŞAMPİYONLUĞU bir sol bek yüzünden kaçıracağımızın farkında değiller diye tahmin ediyorum.

Sayın Ünal Aysal yakında; ''Galatasaray'ın MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA, Galatasaray'ı satıyoruz'' açıklama yaparsa şaşırmayacağım.

Doğrusu Galatasaray tarihine demeç verirken bu kadar acemi, bu kadar kompleksli ve popüler olma çabasında olan bir başkan gelmemiştir eminim. Bu ilk oldu gerçekten...

Hajrovic madem yabancı be kardeşim neden alıyorsun? Yabancı alıyorsan Melo gibi, Sneijder gibi, Fernandes ve Sow gibi yabancı alacaksın. Toplama merkezimi bu futbolu sıfır olan İsviçrenin 4. takımından, kovduğun hocanın öğrencisini getiriyorsun?

Sanırım başkanın sol bek almama konusunda bir yemini var.

Başka bir açıklaması olamaz diye düşünüyorum.


Yazan: avrupa1905fatihi
www.WEBASLAN.com