Bu Bir Veda Mesajı Değildir

2013-09-26 11:10:03

İmparatorumuz, Canımız, Ciğerimiz,

Veda mesajı yazın diye bir yer açmışlar sevenlerine sevmeyenlerine... Sağolsunlar, inşallah yüreğimizden gelen sesimizi de size ulaştırırlar.

Ben veda mesajı yazmayacağım sana canım hocam, çünkü sen hep bizdesin, bizimlesin. Sen elini yüreğine koyduğunda beni hissediyorsan ben de her elimi yüreğime koyduğumda seni hissedeceğim yüreğimin taaa derinliklerinde.

Şimdi buraya ne yazsam içimdeki derin acıyı ve burukluğu yansıtamıyacak sana. Bugün için üzülüyorum ama biliyorum ki sen yarın yine geleceksin. Hem de dönüşün muhteşem olacak. Benim isyanım sana yapılan yakışıksız muameleye...Benim isyanım sana yapılan haksızlığa...Benim isyanım sana gösterilen vefasızlığa... Ben iyi bir Galatasaraylıyım, biliyorum ki sen sadece Galatasayalı değil tepeden tırnağa Galatasaraysın. Bu yüzden içim rahat. Bir gün yine geleceksin, geldiğin zaman sana bunu yapanlar unutulmuş olacaklar.

Sana olan sevgimizi sen çok iyi biliyorsun sevgili hocam. Ben de seni çok seviyorum. Lütfen sen de bize veda etme, bizleri ve seni çok sevdiğimizi unutma...

Tekrar birlikte olacağımız güne kadar hoşça kal. Nerede olursan ol seni izleyeceğim ve yüreğim hep senin için atacak...

M.Fuat POLAT

Yazan:
www.WEBASLAN.com