10'un gidişi! Arda Turan...

2011-08-10 09:24:08

 

Galatasaray altyapısı; altyapımız sanki bir kreş gibi az mı oyuncular yetişdirdi kimler çıkmadı ki ordan; çıkmamasıda beklenemizde onların hocaları hagiler hakanlar Ergünler fatihlerdi..Tam Hagiden sonra gözlerimiz yeni 10 lara yüzlere yönelirken; bağrımıza basacağımız yeni 10 numaralar ararken umutlarımızı beş para etmez felipeler revivolar lincolnlere bağlamışken bir çocuk çıkıverdi karadenizin dalgaları gibi hırçın; Hakan abisi gibi neşe dolu, hayat dolu teknik var top hakimiyeti var her şey var gencecik….

Hiçbirşey yapmadı vermedi Galatasaray a diyenlere inat oynadığı dönemde ve hatta oynamadığı dönemde en kritik anlarda attığı gollerle şampiyonluklarımızda  pay sahibi olduğunuz nasıl görmezden gelir taraftarımız….2005-2006 da Ardamız manisada iken ligin bitimine 3 hafta kala fenerbahçeyi 5-3 yendikleri maçın yıldızı olup Galatasarayımıza şampiyonluk yolunu açmadı mı??

Bir sene sonra bir Ağustos akşamında Avrupa sahnesinde Ali Sami Yende Boleslav ağlarını 2 kez havalandırıp gönüllerimizi fethetmedi mi…Takımımızın neşe kaynağı yüreği ciğeri olmadı mı ??

Son Şampiyonluğumuzda en kritik deplasmanımızda şampiyonluğu sivastan istanbula getiren çocuk bu değilmiyidi attığı 3 golle..

Hangi yerli oyuncumuz 3 ezeli rakibimizin ağlarını havalandırdı….sahamıza şampiyon gelen fenere hırsıyla yüreğiyle oynayıp tek golümüzü arda atmadı mı inönüde arda atmadı mı trabzona attıklarını saymıyorum bile ….

Yolun başında çok yüklendik bu çoçuğa o da tıpkı milyonlarca gencecik taraftarımızın yaşında değilmiyidi.kız arkadaşlarınızla sizler maça gelirken Ardaya kendi kız arkadaşını çok gördünüz ona birazcık mutluluğu çok gördünüz….

O değilmiyidi 90+1 de İsviçre ağlarını havalandırıp göz yaşlarına boğan tüm türkiyeyi euro 2008 in yıldızı...

10 a kızmasın hiç kimse ; Hakan şükürümüzde metin oktayımızda tugaylarımızda ariflerimizde avrupaya gidip geri dönmedi mi gidipte dönmezse bazı dönek ağabeyleri gibi o zaman kızın..hiçbir futbolcumuz bu kadar yüksek bonservis bedeli ödenerek alınmadı para kazandırmadı…

Biz seni hep bordeux a attığın gollerle anfield ı yıkışınla 66 numaralı formanla hatırlayacağız 10 rakam olarak 66 dan küçüktür ama söz konusu Galatasaray forması ise bu numara sana şimdilik büyük geldi çok yıprandın git dinlen ve öyle gel; yeniden gönüllerimiz fethet….

Ama oraya gittiğinde belki 100 bin kişinin öününde Nou Camp ta Barbebua da oynayacaksın fakat bin kişilik bir grup seni kaptan buraya diyip; arda turan oleeeyyy diyip 3 lü çektiremeyeceksin….

Belki onlarca gol atacaksın 50 bin kişinin önünde ama burada sıradan attığın bir gol kadar kimse mutlu olmayacak bağrına basıp anons etmeyecekler 3 kere ismini…ardamızı elimizden alan basına yazıklar olsun diyorum son olarakta….

5 yıl sonra bıraktığı pazubandı olgun ve daha deneyimli olarak yeniden taktığını görme ümidiyle  YOLUN AÇIK OLSUN BÜYÜK KAPTAN ARDA TURAN…

 

Yazan: acskn1905
www.WEBASLAN.com